Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

Educació infantil

Educació infantil (I3, I4 i I5)

Oferim una educació de qualitat, integradora i que s’organitza en funció del moment evolutiu del nostre alumnat. S’inicia a l’etapa d’educació infantil, que és transcendental en el futur desenvolupament dels nens i nenes com a persones i com a estudiants d’èxit.

Els nostres nens passen els tres cursos envoltats d’un equip de mestres que vetlla perquè els petits se sentin acollits i estimats tant a les aules com en els espais que comparteixen.

Conscients del canvi que suposa passar de la protecció familiar o la llar d’infants a l’escola, treballem conjuntament amb els centres que imparteixen l’etapa de 0 a 3, en l’anomenat projecte "Comissió 0-6".

Projectes de l’etapa

Espais d’aprenentatge

Els espais d’aprenentatge possibiliten la comunicació i la relació amb altres infants i mestres i ofereixen activitats i materials que estimulen la curiositat, la capacitat creadora i el diàleg. En grups reduïts amb infants de diferents edats posem en pràctica les múltiples capacitats i talents que cada nen té. Oferim 8 espais d’aprenentatge, que els nens i nenes poden escollir de forma autònoma. En aquests espais hi ha gran varietat de propostes, de diferents nivells de complexitat, de manera podem arribar a atendre la diversitat d’aula.

Treball per projectes

El treball per projectes esdevé un aprenentatge autèntic perquè és significatiu i contextualitzat. Treballem per desvetllar en l’infant el seu interès per aprendre, l’hàbit de qüestionar-se i fer-se preguntes sobre el món que l’envolta i l’habilitat de cercar informació i trobar respostes als reptes que se li plantegen. Treballant junts i de forma col·laborativa, descobrim i aprenem.

Projecte Fet

Endinsem tots els infants al món màgic de les lletres per tal que esdevinguin bons lectors i, d’aquesta manera, personalitzem el procés d’aprenentatge de la lectoescriptura.

Matemàtiques manipulatives

Descobrim les matemàtiques al món real a través de la manipulació i el joc, amb els quals els infants aprenen a comparar, quantificar, relacionar, repartir, classificar, raonar…

Activitats complementàries

Dins de l’etapa d’educació infantil, impartim un conjunt d’activitats complementàries dins de l’horari escolar que completen la formació integral dels més petits:

  • LEM (Leader in me)
  • Àrtic
  • Escacs educatius
  • Emmaús/Educació emocional
  • Oratòria

Consulta’n els detalls al pdf adjunt.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website