Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

Serveis de l’escola

L’oferta educativa de FEDAC Vic es complementa amb tot un conjunt de serveis i activitats, amb l’objectiu de presentar a les famílies i als alumnes una oferta integral en línia amb el projecte educatiu de centre.

Menjador

A l’escola tenim cuina pròpia. Cada dia hi elaborem menús casolans segons les pautes d’una dietista amb l’objectiu d’oferir una alimentació variada i equilibrada per satisfer correctament les necessitats nutricials dels alumnes. L’escola compta amb dos menjadors per als alumnes, ubicats a la planta baixa i al costat de la cuina: el menjador d’ESO, amb capacitat per a uns 90 nois i noies; i el menjador d'infantil i primària, amb una capacitat de 220 infants. Un equip de monitors s’encarrega del servei de migdia: serveix el dinar, controla el menjador, ajuda els més petitons i els ensenya a utilitzar correctament els coberts i a adoptar uns bons hàbits d’alimentació i de comportament.

Servei d’acollida

Oferim un servei d’acollida a partir de les 7:45h del matí per a les famílies dels alumnes d’educació infantil i primària que necessiten deixar els seus fills a l’escola abans de les 9h. Durant aquesta estona lúdica, els alumnes poden jugar amb jocs de taula, pintar o acabar deures, en cas que sigui necessari.

Compra de roba escolar

La compra de les diferents peces del xandall, així com de la bata, es pot fer a través del portal de l’empresa ROMPODA. Un cop feta la comanda, podreu recollir el paquet a l’escola.

Altres serveis

Orientació psicopedagògica

Disposem del servei d’assessorament psicopedagògic, format per un equip de tres psicopedagogues que donen resposta a qualsevol demanda o necessitat relacionada amb l’aprenentatge o l’evolució emocional dels alumnes.

L’equip psicopedagògic de FEDAC Vic treballa estretament amb les direccions pedagògiques de les tres etapes educatives de l’escola, dins la Comissió d’Atenció a la Diversitat (CAD).

Aquest servei complementa el seguiment del procés de desenvolupament personal i acadèmic que cada tutor realitza amb els alumnes a l’aula.

Auxiliar de conversa

Participem en un programa d’incorporació d’auxiliars de conversa en llengua anglesa a l’escola. Aquest programa permet que joves procedents de països de parla anglesa s’integrin en activitats a l’aula per ajudar els alumnes a millorar la competència comunicativa en anglès, tot donant suport als mestres d’aquesta àrea.

Grups CREC

Els grups CREC són l’esplai de la FEDAC: un espai humà i cristià on animadors i joves viuen una experiència d’amistat en grup en el marc de trobades, sortides o colònies. Els grups CREC formen part de la pastoral de la FEDAC i estan oberts a nois i noies de dins i fora la FEDAC.

Activitats Coescolars

Les activitats coescolars es realitzen fora de l’horari escolar, i estan obertes tant a alumnes de la FEDAC com d’altres escoles de la població.

Durant aquest curs 2019/2020, a FEDAC Vic oferim les següents activitats coescolars:

  • Activitats esportives: patinatge artístic, futbol sala, bàsquet
  • Activitats culturals: anglès, Masterchef, robòtica
  • Educació en el lleure: Grups CREC

Activitats coescolars 20-21.png

Casal d’estiu FEDAC Vic

Durant els mesos de juliol i agost, oferim un casal d’estiu en anglès per als nens i nenes d’educació infantil, primària i primer cicle de secundària.
El casal d’estiu és obert a tothom, tant a alumnes de la FEDAC com d’altres escoles.

Per consultar més informació aquí

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.