Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

Serveis de l’escola

L’oferta educativa de FEDAC Vic es complementa amb tot un conjunt de serveis i activitats, amb l’objectiu de presentar a les famílies i als alumnes una oferta integral en línia amb el projecte educatiu de centre.

Menjador

A l’escola tenim cuina pròpia. Cada dia hi elaborem menús casolans segons les pautes d’una dietista amb l’objectiu d’oferir una alimentació variada i equilibrada per satisfer correctament les necessitats nutricials dels alumnes. L’escola compta amb dos menjadors per als alumnes, ubicats a la planta baixa i al costat de la cuina: el menjador d’ESO, amb capacitat per a uns 90 nois i noies; i el menjador d'infantil i primària, amb una capacitat de 220 infants. Un equip de monitors s’encarrega del servei de migdia: serveix el dinar, controla el menjador, ajuda els més petitons i els ensenya a utilitzar correctament els coberts i a adoptar uns bons hàbits d’alimentació i de comportament.

Servei d’acollida

Oferim un servei d’acollida a partir de les 7:45h del matí per a les famílies dels alumnes d’educació infantil i primària que necessiten deixar els seus fills a l’escola abans de les 9h. Durant aquesta estona lúdica, els alumnes poden jugar amb jocs de taula, pintar o acabar deures, en cas que sigui necessari.

Compra de roba escolar

La compra de les diferents peces del xandall, així com de la bata, es pot fer a través del portal de l’empresa ROMPODA. Un cop feta la comanda, podreu recollir el paquet a l’escola.

Altres serveis

Orientació psicopedagògica

Disposem del servei d’assessorament psicopedagògic, format per un equip de tres psicopedagogues que donen resposta a qualsevol demanda o necessitat relacionada amb l’aprenentatge o l’evolució emocional dels alumnes.

L’equip psicopedagògic de FEDAC Vic treballa estretament amb les direccions pedagògiques de les tres etapes educatives de l’escola, dins la Comissió d’Atenció Educativa Inclusiva (CAEI).

Aquest servei complementa el seguiment del procés de desenvolupament personal i acadèmic que cada tutor realitza amb els alumnes a l’aula.

Auxiliar de conversa

Participem en un programa d’incorporació d’auxiliars de conversa en llengua anglesa a l’escola. Aquest programa permet que joves procedents de països de parla anglesa s’integrin en activitats a l’aula per ajudar els alumnes a millorar la competència comunicativa en anglès, tot donant suport als mestres d’aquesta àrea.

Activitats coescolars

Les activitats coescolars es realitzen fora de l’horari escolar, i estan obertes tant a alumnes de la FEDAC com d’altres escoles de la població.

Durant aquest curs 2023/2024, a FEDAC Vic oferim les següents activitats coescolars:

  • Activitats esportives: patinatge artístic, futbol, gimnàstica rítmica, multiesport, skate, ball.
  • Activitats culturals: anglès, expressió artística, robòtica, costura.

Coescolars infantil

Coescolars de primària

Com fer la inscripció

Casal d’estiu FEDAC Vic

Durant els mesos de juliol i agost, oferim un casal d’estiu per als nens i nenes d’educació infantil, primària i primer cicle de secundària.
El casal d’estiu és obert a tothom, tant a alumnes de la FEDAC com d’altres escoles.

Per consultar més informació aquí

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website