Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

Vine a FEDAC Vic

Vine a conèixer FEDAC Vic

FEDAC Vic és una escola oberta a l’entorn i a totes les entitats i famílies que vulguin visitar-nos per conèixer en primera persona el nostre projecte educatiu. Per això, ens podeu demanar una entrevista o una visita personalitzada en qualsevol moment del curs escolar, més enllà de les jornades de portes obertes que organitzem cada any.

Associació de Famílies d’Alumnes

FEDAC Vic compta amb el suport de l’Associació de Famílies (AFA), que s’encarrega d’organitzar activitats i ofereix una sèrie de serveis per a totes les famílies en col·laboració amb l’escola. Aquesta associació està formada per:

 • Presidenta: Pili Pascual

 • Secretària: Núria Pujol

 • Tresorera: Laura Espejo

 • Vocals: Fani Expósito, Maite Contreras, Ferran Rosés, Elisabet Vinagre, Raquel Molano, Katherine Peralta

 • Representants de l’escola: Núria Ibáñez, Carol Pérez, Eva Carreras

 

Per contactar amb l'AFA i fer qualsevol consulta, teniu a la vostra disposició el correu ampafedacvic@gmail.com

 

Alumni

Els exalumnes formeu part de la nostra gran família FEDAC Vic. Ens agrada molt quan ens veniu a veure i ens expliqueu com us va tot. Tots vosaltres teniu  una història d'èxit i ens agrada molt haver-ne format part.

Si vas estudiar a FEDAC Vic i vols retrobar-te amb els teus companys i mestres, escriu-nos un correu, ens farà molta il·lusió saber de tu i et mantindrem informat de les activitats que organitzem.

Quin és el perfil de l’educador de FEDAC?

Busquem educadors amb talent i passió per educar, somiadors i compromesos amb el projecte de la FEDAC i el poder transformador de l’educació per crear un món millor.

Valorem

 • Titulacions polivalents per treballar en etapes diferents.
 • Titulació o capacitació per impartir les classes en anglès (nivell B2 a educació infantil i primària, i nivell C1 a ESO i batxillerat).
 • Competència digital (dispositius portàtils, treball en xarxa, entorns virtuals d’aprenentatge, aplicacions i programes de suport a la docència).
 • Disponibilitat per realitzar la capacitació docent per acompanyar l'itinerari de creixement personal de l'alumne i l'educador (Curs d'Aprofundiment en la Didàctica de l'Absolut, CADA).
 • Acreditació d’experiències i col·laboracions amb moviments i entitats d’educació no formal (esplai, parròquies, clubs esportius, etc.).
 • Capacitat per al treball en equip.
 • Una profunda vocació per educar, i il·lusió per les tasques quotidianes.

Si t’identifiques amb el perfil d’educador FEDAC, envia’ns el teu currículum per formar part de la nostra borsa de treball.

Pots enviar-nos la teva informació (CV inclòs) mitjançant aquest formulari, indicant-hi la zona i l’etapa que t’interessen. Per ser considerat, l’arxiu que adjuntis ha d’incloure obligatòriament el teu nom i primer cognom en el nom de l’arxiu, per exemple: Cristina_Perez.pdf.

L’enviament del formulari pot demorar-se una breu estona. Si us plau, sigues pacient.

Formulari

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website