Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

Descobreix el teu talent, nova complementària de secundària

Descobreix el teu talent, nova complementària de secundària

Aquest curs hem iniciat una nova complementària a secundària (1 hora setmanal) on ajudem el nostre alumnat a descobrir diferents talents extracurriculars que poden despertar noves passions. Aquesta hora busca despertar la motivació, la creativitat, la relaxació i la cohesió entre tota la comunitat de joves de la nostra escola, ja que a cada talent hi ha alumnes de tots els cursos de secundària. 

A principi de curs es va oferir a tot l’alumnat de secundària un total de 9 talents i cada alumne va escollir conjuntament amb la família 3 talents que volia cursar. El curs s’ha dividit en 2 quadrimestres i tot l’alumnat ha pogut cursar 2 talents al llarg del curs.

Aquest any hem ofert talents relacionats amb l’escriptura creativa, l’oratòria amb llengua anglesa, l’esport, el crochet, tècniques d’estudi i psicologia, edició de contingut a les xarxes socials, el club de lectura, l’art i el manteniment de les instal·lacions escolars.

Aquest curs estem molt contents amb la valoració dels talents. De cara el curs vinent, volem millorar l’oferta, així que hem demanat al nostre alumnat quins nous talents els agradaria treballar. A través d’un formulari han pogut valorar els talents realitzats i també suggerir-ne de nous pel proper curs.

Estem molt contents de la motivació del nostre alumnat cap a aquesta nova complementària que ens ajuda a seguir treballant i descobrint els seus talents.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website