Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

Yue Fei, participant de la Confint Estatal

Yue Fei, participant de la Confint Estatal

La Yue Fei, és la participant representant de la Confint Estatal. Ella és alumna d’S4 de la nostra escola, i va ser escollida pels joves participants en la Conferència Catalana del projecte Tinguem Cura del Planeta (CONFINT). Aquesta, es va celebrar l’abril passat a Barcelona i aquesta setmana se celebra la Confint estatal a Granada, entre el 15 i el 18 d’octubre. 

La Confint pretén generar espais de diàleg entre alumnat de diferents comunitats autònomes per tal d’empoderar-los i que des de les escoles es puguin impulsar canvis i transformacions ecosocials que millorin l’actual situació d’emergència climàtica.

Durant tres dies del passat mes d’abril, joves d’arreu de l’Estat van debatre temes sobre medi ambient i canvi climàtic per tal de comprometre’s a construir un món més sostenible. 

La Yue va exposar el projecte Va de plàstics?, on va voler conscienciar sobre l’abús dels plàstics per tal de minimitzar-los i buscar alternatives.

Durant la jornada, els participants van poder compartir diferents tallers de caràcter mediambiental dinamitzats per experts i especialistes.

Al final i després d’haver exposat tots els seus pòsters, van fer les votacions corresponents, on la Yue, va ocupar la primera posició.

I fins avui, on la nostra alumna ha marxat a Granada per participar en la Confint Estatal. Allà hi exposarà de nou el projecte i també parlarà de la campanya de conscienciació ciutadana que van portar a terme els alumnes de 2n i 3r d’ESO en col·laboració de l’Ajuntament. La Delegació catalana que participa en la Confint estatal està formada per 12 alumnes, 3 docents i 3 tècniques. 

Yue Fei, participant de la Confint, desitgem que tinguis molta sort!

Yue Fei, participant de la Confint Estatal
CreaEscola Quality Certificate for Education Website