Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

WELCOME KAYLEE, la nostra auxiliar de conversa

WELCOME KAYLEE, la nostra auxiliar de conversa

A FEDAC Vic tenim una nova incorporació aquest curs!!! Es tracta de la Kaylee, la nostra auxiliar de conversa americana. A la nostra escola creiem en la importància de l’oratòria. 

En el nostre projecte educatiu avuixdemà2024 apostem fermament per aprendre i desenvolupar el talent de la comunicació oral en tots els nostres centres, ja que el valorem molt positivament per al futur del nostre alumnat. Gràcies a la matèria complementària que oferim en relació a aquesta dimensió comunicativa i a altres activitats i estratègies  que s’implanten al llarg del curs, l’alumne pot cultivar les seves habilitats envers l’expressió en veu alta. 

Tenir la Kaylee a FEDAC Vic significa vetllar per la immersió lingüística en l’aprenentatge i adquisició d’una nova llengua. Un dels objectius que ens marquem des del departament d’anglès de l’escola és el de desenvolupar les diferents competències comunicatives i lingüístiques de la totalitat de l’alumnat. Considerem que això és clau per l’aprenentatge al llarg de tota la vida, atès que l’oralitat s’esdevé com a una habilitat bàsica i transversal per a l’estudi i el creixement personal.

L’alumnat de la nostra escola  treballarà  amb ella per endinsar-se en el coneixement d’altres cultures i formes de veure i viure el món. La presència de la Kaylee dins les nostres aules i durant tot el curs ajudarà l’alumnat a adquirir nous coneixements i a millorar la seva comprensió i parla en llengua anglesa.  

Un altre dels objectius pels quals seguim apostant com a escola per poder gaudir d’una auxiliar de conversa és el de poder compartir aquesta experiència amb les nostres famílies. És una gran oportunitat per a la família acollidora, ja que podrà gaudir d’una nova experiència i podrà créixer, compartir i practicar una llengua estrangera en família. 

La família que ho desitgi pot acollir la Kaylee durant tot un trimestre.

Si alguna estigués interessada en viure i compartir aquesta experiència tan productiva, s’hauria de posar en contacte amb la direcció de l’escola.

Voleu conèixer una mica més sobre la Kaylee? Avui li hem fet una petita entrevista per començar a saber alguna cosa més d’ella, però ens hem deixat, expressament,  moltes preguntes pendents perquè volem que l’alumnat les faci a l’aula i en directe.

  • Com et dius? 

Kaylee Mcevoy

  • Quants anys tens? 

Tinc 20 anys

  • Què estudies? 

Economia i estudis urbans a la universitat de Toronto, Canadà.

  • Quines són les teves aficions? 

Nedar, caminar per la muntanya, llegir i sortir amb els amics.

  • Què esperes de la teva estada?

Tenir l’experiència de veure l’estil de vida d’aquí i aprendre una mica de castellà. També vull descobrir si, mitjançant aquesta experiència, la docència pot arribar a ser la meva professió en un futur.