Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

Welcome Danielle!

Welcome Danielle!

Welcome Danielle! Ella és la nostra auxiliar de conversa americana durant aquest curs a la nostra escola. 

A FEDAC Vic apostem per la llengua anglesa en el nostre projecte educatiu #avuixdemà perquè els nostres alumnes es puguin desenvolupar oralment en aquesta llengua i ser més competents. És per això que la Danielle ha vingut a la nostra escola per tal d’ajudar-nos i acompanyar-nos en aquest procés d’aprenentatge. 

Els nens i nenes de la nostra escola, des d’I3 fins a S4 treballaran amb ella i podran conèixer noves cultures i formes de veure el món, així com adquirir nous coneixements amb relació a la llengua anglesa. 

Per tal que pugueu conèixer una mica més a la Danielle, li hem fet unes preguntes: 

Com et dius? Danielle Lombardozzi

D’on ets? Soc de Washington, DC

Estudis: He estudiat Ciències ambientals i negocis. Paral·lelament també he fet classes d’anglès. 

Quant temps estaràs a la nostra escola? Hi estaré 5 mesos, fins a finals de maig. 

Has pogut conèixer una mica la nostra ciutat? T’agrada? Què t’ha semblat? 

Encara no he tingut gaire temps, però sí que m’agrada el que he vist. La gent és molt amable amb mi, la ciutat és preciosa i té el que necessites per viure feliç. Tinc moltes ganes de seguir explorant la ciutat i el seu entorn.

Per què vas decidir entrar al programa d’auxiliar de conversa? 

He treballat en diferents feines, he estudiat molts anys i he visitat moltes ciutats de les quals he après coses interessants. Tots els coneixements que tinc m’agradaria que fossin útils més enllà d’un benefici propi. És a dir, poder-los compartir amb els alumnes de FEDAC Vic i que puguin aprendre. 

Què en penses del programa? Afavoreix l’alumnat el fet de tenir una persona nativa a l’escola? 

Crec que aquest és fantàstic. El programa permet als estudiants obtenir una visió vital de la cultura americana. M’encanta veure com s’il·luminen les cares dels nens i nenes mentre comparteixo les meves experiències universitàries preferides als EUA així com la nostra cultura. El fet que sigui una cultura tan diferent de la vostra fa que els infants s’interessin i facin moltes preguntes en anglès. Així que adquireixen nou vocabulari i estructures gramaticals per expressar-se. 

Quina empremta t’agradaria deixar en finalitzar la teva estada a FEDAC Vic? 

Vull marxar sabent que els alumnes han fet una amiga nord-americana. Espero  als i les estudiants el coratge, el coneixement i la passió per continuar aprenent idiomes i sortir de la seva zona de confort.

Quina és la primera impressió que has tingut de la nostra escola?

L’escola és molt diferent de la dels EUA. Els alumnes d’aquí estan emocionats d’aprendre i anar a l’escola. A partir d’infantil fins als 16 els alumnes tenen una actitud meravellosa cap a l’aprenentatge. La dinàmica d’ensenyament-aprenentatge dels alumnes és molt diferent i veig que aquí no només respecten els seus professors sinó que volen ser-los “amics”. Als EUA els professors són únicament una font d’autoritat.

Gràcies Danielle! Desitgem que la teva estada amb nosaltres sigui molt profitosa i ben segur, que podrem aprendre molt de tu! Welcome Danielle!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website