Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

Vine al casal d’estiu de FEDAC Vic!

Vine al casal d’estiu de FEDAC Vic!

S’acosta l’estiu i amb ell diferents propostes lúdiques, educatives i de lleure a FEDAC Vic. 

Volem donar continuïtat al nostre projecte educatiu i és per això que us oferim el servei de Casal d’estiu del 25 de juny al 6 de setembre (infantil i primària), de l’1 al 26 de juliol (secundària) i del 2 al 6 de setembre (batxillerat). 

Més enllà del lleure i gaudi per part dels nens, nenes i adolescents a través de les diferents propostes que es duran a terme, creiem que participar-hi els ajuda a:

  • Desenvolupar habilitats socials: mitjançant la interacció amb altres nens i nenes d’altres escoles i edats, tenen l’oportunitat d’aprendre i practicar habilitats socials essencials. Aquests espais estructurats, fora del context escolar habitual, ofereixen oportunitats per a la pràctica de la cooperació, la resolució de conflictes i la comunicació efectiva.
  • Ser més independents: desenvolupen el sentit d’independència i autonomia, ja que passen temps lluny de les famílies i han d’afrontar nous reptes, prendre decisions i viure experiències sense la validació constant de l’adult en un entorn escolar amb monitors i propostes lúdiques que no formen part del seu dia a dia durant l’any.
  • Explorar interessos i desenvolupar la creativitat: a les escoles FEDAC donem molta importància a les activitats artístiques, ja que considerem que a través de la creativitat pots donar resposta a moltes situacions del dia a dia. S’oferirà una varietat de tallers i activitats en les quals podran expressar aquesta creativitat en diferents formats. 
  • Mantenir-se saludables: moltes de les activitats planificades en els casals d’estiu tenen un component esportiu significatiu que contribueix a promoure un estil de vida actiu i saludable. Aquest enfocament cap a l’activitat física fomenta hàbits saludables i contribueix al benestar físic i mental dels nens i nenes.

A través de totes les propostes continuarem posant èmfasi en els valors que transmetem a l’escola (treball en equip, el guanyar-guanyar, la disciplina, la perseverança, la tolerància a la frustració, la proactivitat, l’empatia…), reforçant-los com a part inherent de l’experiència educativa global dels alumnes. Això permet alinear-nos amb les pràctiques de desenvolupament personal i social de Líder en Mi, proporcionant coherència entre els valors promoguts durant l’any escolar i les experiències estiuenques.

Dit això, desitgem que els vostres fills i filles gaudeixin del Casal d’estiu tant com nosaltres gaudim organitzant-lo!

La inscripció del casal es fa totalment en línia. En aquest enllaç trobareu el document per inscriure-us.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website