Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

Que bategui el Nadal a FEDAC Vic!

Que bategui el Nadal a FEDAC Vic!

Que bategui el Nadal a FEDAC Vic és com hem viscut aquesta època de l’any a la nostra escola. Som una escola de tradicions, i ens agrada viure-les i compartir-les amb persones d’altres cultures perquè aprenguin com ho celebrem.

El Nadal no té edat i per això a la nostra escola ho vivim i gaudim en les diferents etapes. 

Durant aquest temps, treballem els diferents valors a partir del Calendari del Bon Dia i ens preparem per a l’advent. Entre aquests valors, en podem destacar el de la solidaritat, que el vivim a partir de les activitats que realitzem per tal de recollir diners que es destinen a la Marató de TV3. També organitzem l’esmorzar solidari on cada alumne pot esmorzar pa amb xocolata, destinant aquests diners a la Marató.

En aquests dies de festa on ens preparem pel Nadal, també celebrem altres activitats entre els cicles i etapes de l’escola. 

A infantil i primària fem la tradicional cantada de Nadales pel nostre barri. Durant 3 dies consecutius ens podeu trobar a diferents punts del barri de Vic nord cantant les cançons tradicionals, i allà ens acompanyen amics, familiars i la gent que viu a la zona. Després de la cantada i ens agrada obsequiar-vos amb un petit detall de l’escola i també oferir-vos la possibilitat de col·laborar amb la Marató de TV3, juntament amb el barri. 

Paral·lelament, els alumnes de secundària també col·laboren amb la Marató de TV3 fent manualitats de Nadal que venen juntament amb l’associació de veïns del barri Vic Nord.

Seguim les activitats de Nadal tot preparant i assajant les representacions que realitzem per etapes els últims dies del trimestre. Durant els últims quatre dies, infantil, 1r cicle de primària, 2n cicle de primària i secundària, organitzen unes representacions de Nadal lligades a un fil conductor, sigui una història preparada que coneixem o bé diferents temes inventats que fan que sorgeixin històries de Nadal màgiques. 

Aquestes representacions es fan al teatre de l’escola, on convidem les famílies i amics a venir a gaudir del Nadal amb nosaltres, tot veient la màgia que s’amaga darrere les cortines. 

Amb els més petits de l’escola, infantil i 1r cicle de primària, segueixen les sorpreses. I és que, el Patge Reial ens visita a l’escola! Pocs dies abans de les vacances, el Patge ens ve a visitar per tal que puguem donar-li la nostra carta i la faci arribar a ses majestats, els tres Reis d’Orient. 

De la mateixa manera, i com us podeu imaginar, el tió també arriba a l’escola! Durant els dies de preparació del Nadal, ens organitzem per classes per poder anar a donar-li menjar i cuidar-lo bé. L’últim dia del trimestre, piquem ben fort perquè ens cagui molts regals per tots i totes. 

Són dies on volem que bategui el Nadal a FEDAC Vic, on gaudim de la preparació, esforç i constància que fan que siguin especials per tots i totes, plens de màgia i il·lusió.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website