Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

Primeres experiències del Diploma DUAL

Primeres experiències del Diploma DUAL

Aquest és el primer curs que alguns alumnes de la nostra escola han optat per cursar el Diploma DUAL paral·lelament als seus estudis al centre per optar al diploma DUAL. D’aquesta manera podran aconseguir el High School Diploma per poder cursar estudis americans posteriors als Estats Units i obrir-se portes al món laboral del segle XXI. 

Acadèmica és una institució educativa amb una xarxa de més de 300 escoles als Estats Units que ofereix aquest programa de convalidació internacional, anomenat Diploma Dual. 

El Batxillerat Dual no només té com a objectiu que els alumnes experimentin una immersió lingüística i tecnològica, sinó també que adquireixin responsabilitat, autonomia i maduresa per estar preparat pel futur. Aquests objectius potencien el Lideratge personal, les noves tecnologies i la llengua anglesa i van molt lligats al nostre projecte educatiu avuixdemà.

Aquest any, FEDAC Vic ha apostat per aquest programa i actualment, hi ha 8 alumnes que han superat amb èxit el primer semestre. Està sent una experiència rica i gratificant, en la qual els alumnes adquireixen els hàbits i destreses per treballar de manera autònoma i tenen contacte amb la llengua i cultura americana. En aquest vídeo podeu veure perquè van decidir apostar pel programa, com els hi ha anat aquesta experiència i com la combinen amb la seva vida quotidiana i també conèixer una mica la seva tutora americana online i com treballen conjuntament.

La Sara Morales, professora de llengua anglesa i francesa de FEDAC Vic és també la directora del programa a la nostra escola. Ella s’encarrega de portar aquests alumnes i fer les coordinacions necessàries per saber l’evolució del nostre alumnat que actualment està cursant el Diploma DUAL. La nostra auxiliar de conversa, la  Danielle també creu que és una gran oportunitat per aquells alumnes que volen deixar una porta oberta a marxar a estudiar als Estats Units en un futur i anima als nostres estudiants a presentar-s’hi, sobretot per estar en contacte amb gent nativa. 

Per accedir al programa has d’estar a 2n,3r o 4t de secundària i tenir un nivell anglès equivalent al B1. Posteriorment, s’haurà de fer una prova d’accés al programa DUAL. 

Si voleu saber més sobre el Batxillerat Dual o esteu pensant a inscriure-us per l’any que ve, veniu a informar-vos per Portes Obertes i estigueu atents a noves informacions a la nostra web i xarxes socials. Are you ready?