Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

Nou projecte: Donem vida als llibres

Nou projecte: Donem vida als llibres

El nou projecte: Donem vida als llibres, és un projecte que encetem a FEDAC Vic des del mes de desembre per poder donar una oportunitat als llibres de segona mà dels nostres alumnes, exalumnes, professors, famílies, amics, gent del barri…

Aquest projecte té diferents objectius:

  1. Donar una segona vida a llibres usats que, un cop finalitzats, cauen en desús a les prestatgeries de les nostres cases.
  2. Promoure la igualtat d’oportunitats per tot l’alumnat perquè puguin gaudir de la lectura a les cases respectives a preus molt simbòlics.
  3. Recollir diners per tenir pressupost per ampliar el fons de la biblioteca de la nostra escola.

Tots els beneficis obtinguts es repartiran a parts iguals entre totes les etapes educatives de l’escola amb la intenció de renovar i comprar nous llibres més actualitzats.

Per tal d’organitzar tota la recollida de llibres, ens organitzem en dues fases: la primera fins al 21 de desembre i la segona del 23 de gener fins al 29 de febrer. 

D’aquesta manera, entre aquest període de temps, els alumnes de l’escola podran fer arribar els llibres als seus tutors per tal de fer-ne tota la recollida i posterior venda. 

Per tal de vendre i poder comprar els llibres a l’escola, es faran tres parades ubicades entre l’entrada d’educació infantil i la porteria gran. La venda es farà el dilluns, dimarts i divendres, durant la Setmana de les Lletres (del 17 al 21 d’abril). 

Des de l’escola confiem molt en el projecte: Donem vida als llibres, i ens engresca pensar que podem donar una nova utilitat als llibres que ja no utilitzem i que potser hem llegit força vegades. D’aquesta manera, aconseguirem també nous llibres per l’escola, noves històries que es puguin creuar en el camí dels nostres alumnes i fer-los gaudir de la lectura dia a dia. 

Us animeu a participar? 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website