Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

Nou Club Escacs Online eduescacs FEDAC!

Nou Club Escacs Online eduescacs FEDAC!

Els escacs educatius són un mètode pel desenvolupament de les habilitats del pensament en l’alumnat. Ajuda els alumnes a desenvolupar una sèrie de competències clau que són fonamentals per l’aprenentatge i la vida quotidiana, com ara la resolució de problemes, el raonament lògic, la creativitat i la concentració. Així, el joc dels escacs es transforma en una útil per ajudar els alumnes a desenvolupar aquestes competències.

A les escoles FEDAC impartim els escacs com a activitat complementària, dins de l’horari escolar i per a tots els alumnes, des de l’etapa d’educació infantil i fins a secundària. L’activitat d’escacs forma part de la nostra aposta per la innovació i la qualitat educatives del nostre projecte educatiu #avuixdemà2024.

Aquesta activitat es complementa aquest curs escolar 23-24 a les escoles FEDAC amb una iniciativa nova per tota la Comunitat Educativa de FEDAC:

“El Club Escacs Online Eduescacs FEDAC”

Per ser membre del club d’Escacs Online és necessari formar part de la gran Comunitat Educativa de les Escoles FEDAC, no importa l’edat ni el nivell de joc d’escacs de cadascú. 

Es tracta de crear un espai pels amants d’aquest joc esport tant meravellós que són els Escacs. També es tracta de crear amistats dins de la mateixa Comunitat educativa repartida per tot el territori català.

Cada primer dissabte de mes durant tot el curs està programat un Torneig d’escacs amb una durada de 45 minuts. 

El torneig comença a les 20 h i finalitza a les 20 h 45′. Jugaran tots aquells que hagin fet la inscripció al Torneig i hi siguin a aquesta hora pendents per jugar.

És totalment voluntari participar en aquests tornejos. No hi haurà discriminació per edat ni per nivell i es tracta de compartir una estona de joc de forma totalment voluntària.

Per formar part del Club Escacs Online Eduescacs FEDAC només caldrà seguir les indicacions del següent enllaç i disposar-vos a gaudir en família d’una iniciativa única i excepcional!

“Club Escacs Online EduEscacs” de les Escoles FEDAC

CreaEscola Quality Certificate for Education Website