Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

L’experta en psicologia Núria Cros visita el BatPRO

L’experta en psicologia Núria Cros visita el BatPRO

El passat dilluns setze d’octubre, l’experta en psicologia Núria Cros va visitar el BatPRO. La Núria és psicòloga especialista en salut mental i els va explicar tot el seu recorregut personal i professional per aconseguir ser la psicòloga que és avui en dia.

La Núria va dividir la seva xerrada en 4 seccions ordenades cronològicament:

– Quina formació va fer?

Després dels estudis obligatoris, va fer un Batxillerat Científic, el qual la va portar a fer la Selectivitat. Després va anar a la Universitat de Barcelona a estudiar la carrera de Psicologia i posteriorment va fer dos màsters: un de teràpia de parella i un de Sanitat.

– Quina ha estat la seva experiència personal?

A la Núria li agradava ajudar molt a la gent, i tota la seva vida s’hi ha dedicat. Va començar treballant al cinema i al teatre els caps de setmana atenent els clients i fent tasques relacionades amb aquest àmbit. Al mateix temps, ho compaginava amb els estudis.

– Com va crear la seva empresa?

Després del teatre i el cinema, l’experta va començar a treballar en una residència de gent gran. Allà, treballava moltes hores i no es veia prou recompensada econòmicament. Per aquest motiu, va decidir crear la seva empresa i fer-se autònoma.

En donar-se d’alta d’autònoma, la quota del primer any tenia un cost de 60 € mensuals. El segon any la quota va augmentar fins a 300 € mensuals. Al principi va començar amb pocs clients i dubtes sobre el preu del seu servei, però amb l’experiència i el pas del temps va guanyar el prestigi que li va permetre consolidar el negoci. Va recalcar que “el benefici ha de ser major que les despeses.”

– Quin és el seu secret de l’èxit?

La Núria va explicar que per arribar a on està ha seguit 10 lemes:

1. La competència no és rival, és aliada.

2. La salut dels clients és important, però la meva també.

3. La feina és part de la meva identitat però no tota.

4. Conèixer els meus límits i delegar.

5. Ser amable, encara que el client no ho sigui.

6. Permetre’m ser humana i natural.

7. Ser bona persona.

8. Emocionar-me em fa forta.

9. Partir del present per treballar el passat i el futur.

10. No estic sola.

Un cop la xerrada va finalitzar, els alumnes del BatPRO van tenir l’ocasió de fer-li una ronda de preguntes per resoldre dubtes i inquietuds relacionades amb la psicologia i la salut mental.

Els alumnes del BatPRO estan molt agraïts d’haver tingut el plaer i l’oportunitat de rebre a l’experta en psicologia Núria Cros i d’haver pogut descobrir la seva experiència.

Martí Presagué i Oriol Montañà (Alumnes de BatPRO)

CreaEscola Quality Certificate for Education Website