Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

Let’s connect to Denver!

Let’s connect to Denver!

A let’s connect to Denver els alumnes de P2 de la nostra escola van viure una gran experiència durant el passat mes de març, ja que van poder connectar-se amb una escola de Denver, Colorado, als Estats Units. L’escola es diu CTD, Center for Talent Development. 

L’activitat s’emmarcava dins el projecte que els alumnes de Denver portaven a terme,  anomenat travelling around the world i també partia de la matèria complementària que fem a la nostra escola per millorar l’anglès oral que es diu Enjoy it!

Per tal de dur a terme els objectius d’ambdós projectes, vam preparar una sèrie d’activitats repartides en dues sessions. La idea era fer preguntes via MEET de coneixement i presentació dels alumnes de les dues escoles d’entrada i aprofundir en temes com la cultura, la importància del bilingüisme i els costums dels dos entorns escolars. 

Entre totes les activitats plantejades, vam poder veure com és una escola d’aquella zona  i al mateix temps ells podien fer-se una idea de com és una escola catalana. Els nostres penpals ens van mostrar un vídeo i nosaltres imatges que anavem explicant sobre diferents racons de la nostra escola com el pati, les aules o la cuina. Això facilitava que de forma espontània, poguessin fer  preguntes de tot allò que els hi cridava l’atenció o veien diferent de cada escola.

Pel que fa a les activitats de coneixement cultural de cada país, des de la nostra escola vam preparar una cançó típica catalana amb la mestra de música i els hi vam cantar i també vam parlar de tradicions com la castanyada i els hi vam ensenyar com es fa un pa amb tomàquet. 

Durant les sessions, els alumnes de les dues escoles es van mostrar receptius i encuriosits. Van fer preguntes i van reflexionar sobre la importància del bilingüisme.

Va ser molt enriquidor! Fins i tot vam poder explicar en anglès el nostre estimat pa amb tomàquet!