Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

L’Ajuntament de Vic subvenciona les millores del pati de l’escola, amb la col·laboració activa de l’AFA i la comunitat escolar

L’Ajuntament de Vic subvenciona les millores del pati de l’escola, amb la col·laboració activa de l’AFA i la comunitat escolar

L’Ajuntament de Vic ha concedit una generosa subvenció a l’escola, marcant un pas significatiu cap a un futur més verd i enriquidor per l’alumnat de FEDAC Vic. Aquesta subvenció permetrà a l’escola iniciar obres de millora al pati, transformant-lo en un espai més verd i dinàmic, ric en oportunitats d’aprenentatge i relació.

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és crear un entorn que inspiri la creativitat i fomenti la interacció entre els alumnes, així com proporcionar-los una àrea estimulant per a l’aprenentatge en exteriors. Amb la generosa subvenció de l’Ajuntament i la col·laboració activa de l’Associació de Famílies de l’Escola (AFA), l’escola podrà dur a terme diverses millores, incloent-hi la instal·lació d’espais verds, àrees d’ombra i instal·lacions per a l’aprenentatge pràctic i l’exploració educativa.

La directora de l’escola, Núria Ibàñez, va expressar el seu agraïment pel suport de l’Ajuntament i l’AFA: “Aquesta inversió no només transformarà el nostre pati, sinó que també transformarà les experiències d’aprenentatge dels nostres alumnes. Estem emocionats de veure com aquest espai verd i dinàmic pot inspirar la curiositat i el creixement personal dels nostres estudiants.”

A més de la subvenció de l’Ajuntament i les contribucions actives de l’AFA, es realitzarà una jornada especial al mes de febrer. Aquesta jornada tindrà com a objectiu reunir els docents, les famílies i altres membres de la comunitat escolar per intercanviar idees i aportar suggeriments sobre com millorar encara més l’espai del pati. La participació activa de la comunitat és fonamental per assegurar que les millores reflecteixin les necessitats i les expectatives de tots els implicats.

La comunitat educativa i els veïns de Vic estan impacients per veure com aquestes millores transformaran l’espai escolar en un lloc on els estudiants puguin créixer, aprendre i prosperar. Aquesta iniciativa exemplifica el poder de la cooperació comunitària i el compromís compartit envers l’educació i el desenvolupament dels joves.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website