Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

La nova auxiliar de conversa ja ha arribat!

La nova auxiliar de conversa ja ha arribat!

Arranquem el 2n trimestre i avui us volem presentar la nova auxiliar de conversa de FEDAC Vic, que s’incorpora a partir d’aquesta setmana al nostre equip per ajudar a tots els i les alumnes des d’Educació Infantil fins a Secundària en l’aprenentatge i millora de la llengua anglesa fins final de curs. La voleu conèixer més? Us convidem a llegir l’entrevista que li hem fet.

 • Bon dia! Com et dius?

Bon dia. Em dic Aishwarya Sharma, però normalment em diuen Aish. 

 • D’on ets? 

Soc de Carolina del Nord (Amèrica). 

 • Què has estudiat?

Ara he acabat d’estudiar biologia, química i espanyol per poder començar a estudiar la carrera de metgessa. En total hauré d’estudiar 10 anys per a poder-ho ser. 

 • Quins són els teus hobbies?

M’agrada molt anar a córrer, jugar a golf, llegir, pintar, ballar, fer lacrosse, escultura…  També soc “doula”, és a dir, acompanyo emocionalment a les dones durant el prepart i el postpart. 

 • Per què vas decidir entrar en el programa d’auxiliar de conversa?

Sempre he volgut fer un Erasmus o estudiar a fora i fins ara no ho havia pogut fer perquè estava estudiant. Ara que he acabat la primera carrera, he tingut l’oportunitat de venir a Catalunya perquè vull aprendre a parlar castellà i català. Diuen que el 2050 a Amèrica l’espanyol serà l’idioma més parlat. 

 • Per què volies venir a Catalunya?

Aquí podia tenir l’oportunitat de seguir aprenent el castellà i també el català i això m’interessava molt.

 • Què creus que podràs aportar a la nostra escola?

Crec que puc aportar entusiasme a l’hora d’ensenyar una llengua i aconseguir que els nens, nenes, nois i noies l’aprenguin de forma divertida. També que agafin confiança a l’hora de parlar-la. Vull aportar “accuracy and positivity”. 

 • A quina etapa et sents més còmode: infantil, primària o secundària?

M’agraden totes les etapes, però possiblement em veig més capaç de fer classes a l’ESO, ja que tenen una millor base d’anglès. Tot i això, també m’agraden els més petits; poder jugar amb ells i ajudar-los a aprendre l’idioma de manera més vivencial. 

 • Quina ha estat la primera impressió de la nostra escola?

La veritat és que m’ha agradat molt i m’he quedat molt sorpresa. Considero que és una escola molt progressiva pels alumnes. He vist que els i les mestres esteu molt pels alumnes i els ateneu individualment. Per això penso que és millor que altres escoles privades dels Estats Units, on això no passa. A més, m’ha agradat molt l’acollida que m’heu fet tots els mestres i el cercle de confiança que m’heu donat.

 • Descriu què esperes d’aquesta experiència.

M’agradarien diferents coses: 

 1. Trobar una família amb qui estar aquests mesos.
 2. Poder tenir bona relació amb tothom. 
 3. Viure moltes aventures positives i viatjar i descobrir nous llocs

Aish, moltes gràcies per dedicar-nos un espai de temps. Esperem que t’agradi la nostra escola i et sentis com a casa.

Moltes gràcies a vosaltres!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website