Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

La festa major del Pare Coll!

La festa major del Pare Coll!

La setmana passada vam celebrar la festa major del Pare Coll, el nostre fundador. Per fer-ho, vam organitzar diferents activitats solidàries al llarg de la setmana que van culminar amb la festa major de la nostra escola.

Durant la setmana s’han organitzat diferents activitats solidàries, com paradetes, tómboles, berenars… per poder recaptar diners i enviar-los al projecte solidari de la fundació anunciata solidària que hem seleccionat aquest any: el projecte Aquarela.

Aquest projecte es porta a terme des de Brasil, on les germanes Dominiques de l’Anunciata ajuden infants que viuen en faveles a formar-se i tenir una educació. Aquests infants fan vida de carrer i les germanes els proporcionen un lloc i diferents activitats per tal d’aprendre i formar-se per tal de tenir uns coneixements, i de la mateixa manera, ajudar-los en el seu dia a dia. 

Gràcies a la setmana del Pare Coll i les activitats solidàries que hem portat a terme, hem pogut recollir diners que aniran destinats a aquest projecte. Estem molt contents de tot el que hem recaptat i, per això, us animem a seguir fent-ho en pròximes edicions per tal de poder aportar el nostre petit gra de sorra al món, ja que tots plegats som UN.

Visca la festa major del Pare Coll!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website