Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

Ja arriba el final de curs!

Ja arriba el final de curs!

I ja arriba el final de curs. Aquell final amb gust d’estiu i ganes de passar-ho bé, tot desconnectant i carregant les piles per tornar a començar. 

Arriba el moment de mirar enrere i veure tot allò que hem après i construït durant aquest curs, recordant els aprenentatges, les activitats, sortides i tots els moments que han contribuït a crear experiències memorables.

Així doncs, arribat aquest moment i fent memòria de tot el que hem viscut, cal agrair a les persones que han format part d’aquest camí.

Equip docent

Han format part de tot el procés d’aprenentatge de cada alumne, atenent les seves necessitats i ajudant-los a créixer en el seu dia a dia, tenint en compte les característiques de cada un d’ells i elles. Han pogut crear vincles que ens han reforçat, ens han ajudat a créixer i ser millors persones.

PAS

Donem les gràcies a l’equip de persones d’administració i serveis de l’escola, els quals ens ajuden en el nostre dia a dia i amb totes aquelles gestions que de vegades no es veuen. Vinculats directament amb les nostres famílies, per tal de rebre-les i ajudar-les amb tot allò que necessiten. Vetllen per la nostra escola i perquè tot estigui en les millors condicions pels nostres infants i joves. 

Equip de cuina, menjador i de neteja

L’equip que hi ha darrere els fogons i que acompanya als nostres alumnes en un dels hàbits més importants que treballem a l’escola, també mereixen un bon agraïment. I és que sense aquest gran equip, no podríem gaudir dels grans àpats que ens fan. Podem dir, amb seguretat, que tenim uns grans cuiners que vetllen pel nostre benestar i que fan que gaudim també de l’estona del migdia. 

I tot això sense oblidar-nos de l’equip de neteja, qui procura que tota l’escola i les aules estiguin en condicions dia a dia, després de les jornades intenses de treball. 

AFA

Tot això no tindria sentit sense les famílies que confien en nosaltres i que ens brinden l’oportunitat d’ensenyar i aprendre amb els seus fills i filles. I dins d’aquestes famílies trobem a l’AFA, qui s’implica dia a dia en l’escola, aportant nous recursos i material perquè tots els infants en puguin gaudir. I per això, també els cal un bon agraïment. 

Alumnes

I a vosaltres, alumnes que sou els que doneu sentit a la nostra feina i que ens ompliu les aules de noves aventures cada dia. Mereixeu un bon descans, poder gaudir amb família i amics i passar un estiu carregat d’experiències memorables. 

Desitgem seguir compartint vivències amb tots i totes i és per això que us esperem, de nou, al setembre!

Ja arriba el final de curs, i per això us volem desitjar un bon estiu

CreaEscola Quality Certificate for Education Website