Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

Iniciem el batxillerat PRO!

Iniciem el batxillerat PRO!

Iniciem el batxillerat PRO! Aquesta setmana hem inaugurat el batxillerat PROfessionalitzador a la nostra escola FEDAC Vic. Els alumnes van començar el curs el dimarts 12 de setembre inaugurant unes noves instal·lacions i un nou grup de professors format per:

  • Anna Màrmol, que serà la coordinadora d’aquesta etapa i també professora de la matèria Fedart, la de creació de talents i de l’economia del bé comú.
  • Pau Marguí, professor de matemàtiques, empresa, història i filosofia.
  • Roser Torroella, tutora del grup de batxillerat, professora de LEM, llengua i literatura catalana i castellana, d’international project, de la comunitat de talents i de la cooperativa del bé comú.
  • Roger Cunill, professor d’educació física.

A més a més, aquest curs tenen com a padrí en Lluc Crusellas, guanyador del premi al millor xocolater del món 2022. Serà un molt bon padrí per aquesta primera promoció, ja que és una de les persones que han assolit l’èxit a través del seu talent que és el què es pretén buscar en aquests 20 alumnes que han iniciat el Batxillerat PRO a la nostra escola. Aquesta metodologia i aquestes noves assignatures permetran als nostres alumnes fer activitats molt més dinàmiques on podran descobrir diferents interessos per iniciar nous camins professionals que potser fins ara no havien valorat.

Aquest passat dimarts dia 12 de setembre es va fer una presentació davant dels pares on els mateixos alumnes van explicar les seves primeres impressions del curs i el que treballaran aquest any i seguidament es va fer un petit acte d’inauguració obert a tothom on hi van assistir, famílies, docents del centre i docents jubilats, directors d’altres escoles de la ciutat, l’equip de titularitat de la FEDAC, el padrí de la promoció, les germanes dominiques i altres membres de la comunitat educativa. 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website