Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

FEDAC Vic, una escola autèntica per a persones úniques!

FEDAC Vic, una escola autèntica per a persones úniques!

Arriben les portes obertes i és per això que us volem animar a descobrir FEDAC Vic, una escola autèntica per a persones úniques! 

I per què escollir FEDAC Vic? Què ens diferencia de les altres escoles? Quin és el nostre projecte educatiu? 

Eduquem els nostres alumnes des d’infantil fins a batxillerat perquè siguin persones autèntiques, competents, felices i sobretot compromeses amb el món que ens envolta.

És per això que el nostre projecte educatiu #avuixdemà té en compte:

  • El talent: Totes les persones som diverses i tenim un talent que ens fa brillar. És per això que acompanyem els infants i joves perquè cada un pugui descobrir el seu propi talent i desenvolupar-lo, per tal de trobar la seva veu i construir el seu futur. Tots som únics. 
  • Tots som líders: Creiem en el lideratge personal, aquell que ens ajuda a trobar el sentit de la nostra vida i a construir la nostra personalitat. També a ser responsables de les nostres decisions i establir relacions significatives amb les persones del nostre voltant. El projecte Líder en Mi (LEM) ens ajuda a portar a terme tot aquest creixement, començant des d’infantil i fins al final de l’escolarització. 
  • Som educadors xerpes: Al llarg de tota l’escolarització els docents guiem, acompanyem, encoratgem i mediem al costat dels nostres alumnes. En diem xerpa, ja que és un rol d’acompanyant en el procés d’aprenentatge i descoberta del món de cada infant. 
  • Competents globalment: eduquem persones que siguin competents globalment. Estem compromesos amb l’excel·lència educativa i en la vessant més humana, ajudant als alumnes a créixer com a persones compromeses amb els altres i l’entorn. Per això, treballem en projectes educatius vinculats al bé comú, posant valor a la riquesa que ens aporta la diversitat d’idees i creences, afavorint un esperit crític, de respecte, empatia, participació i iniciativa. 
  • El canvi comença en mi: Som una comunitat de persones transformadores, que volem de l’escola i el món un lloc millor. I sabem que qualsevol canvi sempre comença amb un mateix. A l’escola compartim un mateix propòsit i afavorim l’autogestió i els rols compartits entre tots els membres de la comunitat educativa. I així, poder generar canvi i evolució, deixant un impacte en les nostres accions.
  • Tenim cura de la humanitat i el món: A totes les escoles FEDAC eduquem la consciència local i planetària i empoderem les persones perquè siguin conscients de la seva capacitat per actuar i millorar la seva realitat i la dels altres. Per això, a les escoles FEDAC som les primeres escoles a implementar en la nostra gestió el model de l’Economia del Bé Comú. 

Si teniu ganes de conèixer tot això de primera mà, durant tota l’última setmana de febrer, des del 26 fins a l’1 de març, obrirem les portes a les tardes en horari escolar oferint-vos viure i conèixer l’escola des de dins, tot sent partícips de les propostes en les quals participen els nostres alumnes, així com conèixer els espais i les seves mestres. 

Volem que formeu part del dia a dia dels nostres alumnes i dels vostres futurs fills i filles, i és per això que ens agrada que les famílies hi siguin presents. I no hi ha millor manera que entrant dins l’escola i podent ser part de les activitats del dia a dia i així, conèixer el nostre projecte educatiu. 

Veniu a visitar-nos

Per això, us convidem a venir a la nostra escola, per conèixer de prop tot allò que us preocupa i poder viure el nostre projecte educatiu d’una forma vivencial i propera. 

Dilluns 26 a la tarda: viu l’espai de la Comunitat de Petits (i3, i4, i5) 

Dimarts 27 a la tarda: viu l’espai de la Comunitat de Mitjans (P1, P2, P3)

Dimecres 28 a la tarda: viu l’espai de la Comunitat de Grans (P4, P5, P6) 

Dijous 29 al matí: viu l’espai de la Comunitat de Joves de BatPRO i descobreix aquesta nova modalitat de Batxillerat 

Dijous 29 a la tarda: viu l’espai de la Comunitat de Joves de secundària (S1, S2, S3, S4). 

Divendres 1 de març: Visites personalitzades per a cada família, on podreu conèixer més el projecte educatiu i com és el dia a dia a l’escola. Podrem resoldre tots els dubtes que sorgeixin i conèixer tots els espais i racons que formen part del creixement i desenvolupament de cada un dels nostres alumnes. 

Si esteu interessats en una d’aquestes visites personalitzades, podeu demanar hora omplint el següent formulari, i ens posarem en contacte amb vosaltres: Demana hora

Veniu a veure’ns! Us hi esperem! 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website