Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

FEDAC Vic aconseguim el B1 i B2 d’anglès!

FEDAC Vic aconseguim el B1 i B2 d’anglès!

Un any més, FEDAC Vic segueix adherida al programa de certificació dels coneixements de llengües estrangeres. Des de FEDAC Vic, preparem al nostre alumnat per aconseguir els nivells B1 i B2 d’anglès i la posterior presentació a les proves per obtenir el certificat. 

La preinscripció de cada alumne es realitza des del centre abans del 18 de gener del 2023. Un cop feta, caldrà fer la inscripció a les proves entre el 6 i el 10 de febrer de 2023.

Després d’estar inscrits s’ha de fer el pagament corresponent a les taxes. La data límit és l’11 de febrer. En cas de no fer-se el pagament, l’inscripció queda anul·lada i l’alumne no es podrà presentar a la prova. 

A partir del 17 de febrer el mateix centre consulta la llista d’admesos i exclosos del seu alumnat. Fins el 3 de març de 2023 s’obrirà un període de rectificació d’errades, que en cas que algun alumne estigui exclòs, podrà presentar la documentació corresponent per ser admès en el segon període. Finalment, es podrà consultar la llista definitiva el 8 de març de 2023. 

Les proves es realitzaran el 14 d’abril de 2023 a l’Escola Oficial d’Idiomes d’Osona (Carrer del Pla de Balenyà, 30).

Per més informació podeu consultar la web de l’Escola Oficial.

Des de FEDAC Vic volem donar aquesta gran oportunitat a tots els nostres alumnes d’adherir-se al programa de certificació dels coneixements de llengües estrangeres, ja que des de l’escola poden obtenir una certificació que els suposarà un benefici en el seu futur i que val la pena aprofitar.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website