Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

Escoles autèntiques per a persones úniques

Escoles autèntiques per a persones úniques

Escoles autèntiques per a persones úniques és com ens definim a FEDAC Vic. Som una escola catalana, oberta i familiar on considerem cada alumne com a persona única i on acollim i eduquem els infants durant tota la seva etapa educativa: des d’educació infantil fins a secundària.

El nostre projecte #avuixdemà és el pla transversal d’innovació pedagògica i transformació sistèmica de l’educació a totes les escoles FEDAC de Catalunya. Així, donem resposta als 24 reptes educatius del segle XXI, vinculats a l’educació, el caràcter, l’entorn i la comunitat. 

És per tot això que oferim una educació de qualitat on valorem molt què oferim als nostres alumnes, per tal que siguin competents globalment i ajudar-los a créixer com a persones.

I què ens fa especials? 

A FEDAC Vic treballem per projectes durant tota l’escolarització dels nostres alumnes, des d’I3 fins a S4. En aquests projectes desvetllem l’interès per aprendre i fer-se preguntes sobre l’entorn i allò que forma el seu dia a dia. Els alumnes treballen de forma col·laborativa i, per tant, l’educador passa tot el protagonisme a aquests i així, actua com a xerpa en aquest procés d’aprenentatge autèntic, significatiu i contextualitzat.

Descobriu els nostres espais d’aprenentatge

Paral·lelament a aquests projectes, a educació infantil també treballem en diferents espais d’aprenentatge. Aquests espais estan pensats i relacionats tenint en compte les intel·ligències múltiples de Gardner, per tal d’oferir als infants diferents activitats i que, en aquestes, tots ells i elles hi puguin trobar i descobrir els seus talents. 

Hi ha 7 espais diferents i, per tant, 7 mestres que simultàniament treballen amb diferents infants, fet que fa reduir la ràtio de cada grup i que cada mestra es pugui dedicar plenament al seu grup d’alumnes. És un moment on els infants dels tres cursos d’infantil es barregen i decideixen quin és l’espai que els ve més de gust desenvolupar aquell dia. D’aquesta manera, queden grups internivell a cada espai.

En els espais estimulem la curiositat, creativitat i diàleg amb les diferents propostes i activitats plantejades. 

Reserveu la vostra visita guiada a FEDAC Vic: 2 i 3 de març

Per tot això i més, us convidem a visitar la nostra escola i poder viure en directe la nostra #passióxeducar. 

El dia 2 de març podreu visitar l’etapa d’educació secundària, entre 15h i 19h de la tarda. 

El dia 3 de març podreu visitar l’etapa d’educació infantil i primària entre 15h i 19h de la tarda

Per tal d’assistir a qualsevol d’aquestes visites guiades i personalitzades, podeu demanar cita de diverses maneres: 

Desitgem que vingueu a gaudir de FEDAC Vic, una de les 25 escoles autèntiques per a persones úniques. Us hi esperem!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website