Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

En Jaume ha tornat als fogons

En Jaume ha tornat als fogons

En Jaume ha tornat als fogons de FEDAC Vic aquesta setmana. Estem molt contents de tornar a tenir en Jaume com a cuiner de la nostra escola. El seu saber fer tant a l’hora de preparar-nos els menús d’Hostesa com a l’hora de parlar una mica sobre com va l’escola i com ens va el dia ha fet que el trobéssim molt a faltar.

En Jaume ha tornat recuperat i amb ganes de seguir sorprenent-nos amb els seus plats i les seves receptes gràcies a disposar del servei de cuina pròpia, un dels trets diferenciadors de la nostra escola. Els companys de la cuina també s’han alegrat de la seva tornada i continuaran fent el bon equip que han fet fins ara.

L’espai del menjador és una zona educativa més de la nostra escola. En aquest espai de temps els ensenyen a menjar una gran varietat d’aliments per tal de poder portar una dieta sana i completa adaptant-se el seu procés de creixement i respectant les seves creences i/o intoleràncies així com cal comportar-se a taula i saber gaudir dels companys establint una bona conversa i no recorrent a la tecnologia.

També és un espai on celebren les tradicions de la nostra cultura, és per això quan arriben les festes de Nadal fan un àpat més similar al menjar típic dels dies festius, el dijous llarder mengen el tradicional menú de Carnestoltes, i quan arriba l’estiu també poden gaudir d’un bon gelat. Per poder consultar els menús mensuals els podeu trobar a les xarxes socials de FEDAC Vic, a la plataforma educativa del Clickedu i a la nostra web a l’apartat de Serveis- Menjador- Veure menús.

A més a més, els monitors de menjador preparen altres tipus d’activitats d’oci i concursos perquè l’alumnat pugui passar-ho bé, cohesionar els grups i practicar esport per poder tornar a concentrar-se amb les hores d’escola de la tarda. Aquest any d’entre tots els centres que treballen amb Hostesa vam ser els guanyadors del concurs del millor arbre de Nadal amb el premi a l’arbre més sostenible gràcies als materials reciclats que vam utilitzar.

A l’hora de dinar disposen de 2 torns diferents per tal de separar els alumnes d’infantil i primària amb els de secundària i des d’aquest dilluns en Jaume és qui els torna a esperar amb un bon somriure i el seu tradicional “Canalla vosaltres heu de créixer que sou el nostre futur!” Benvingut de nou Jaume!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website