Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

DESCOBRIU FEDAC VIC.

DESCOBRIU FEDAC VIC.

ESCOLES AUTÈNTIQUES PER A PERSONES ÚNIQUES. 

FEDAC Vic som una escola autèntica, oberta i de qualitat que ajudem a obrir portes al nostre alumnat, unes portes cap al futur, per descobrir els talents de cadascú, cap al creixement personal i col·lectiu i per viure en una societat canviant i avançada del segle XXI.

Si voleu venir a conèixer com treballem, qui som i el nostre projecte educatiu avuixdemà, podeu venir el proper divendres, 4 de març, de 3 a 7 de la tarda, a la nostra escola.

Podeu concertar una entrevista personalitzada emplenant el següent formulari o trucant al telèfon de l’escola. 

A FEDAC Vic donem un ensenyament de qualitat a totes les etapes: infantil, primària i secundària. També oferim acompanyament individualitzat a les famílies i a l’alumnat en tot moment per optimitzar els resultats en el procés d’aprenentatge, tant personal com acadèmic.

A més a més, complementem la nostra oferta educativa amb els escacs educatius, l’oratòria i el projecte de lideratge personal anomenat Líder in me. 

Si voleu conèixer les experiències de les nostres famílies, us convidem a veure el següent vídeo. Per conèixer-nos millor i veure el nostre dia a dia, us convidem a visitar les nostres xarxes socials d’Instagram, Facebook i Twitter

Recordeu que les preinscripcions per poder accedir a l’escola són:

  • Educació infantil i primària: del 7 al 21 de març
  • Educació Secundària Obligatòria: del 9 al 21 de març

Addicionalment, a FEDAC Vic us ajudarem i ens podreu consultar qualsevol tipus de dubte que tingueu durant el procés de preinscripció per tal de poder realitzar-la amb total èxit.

Tota la comunitat educativa us esperem a FEDAC Vic, una escola autèntica, per tal de poder compartir amb vosaltres el pròxim curs 2022-2023.