Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

D’entrenadora a empresària: l’Espai Salut de Vic

D’entrenadora a empresària: l’Espai Salut de Vic

El passat divendres 5 d’abril, l’Anna Farrés, entrenadora personal i propietària de l’Espai Salut de Vic, va visitar els alumnes de BatPRO per tal d’explicar la seva experiència professional.
Èxit, sacrifici i perseverança defineixen la trajectòria de l’Anna Farrés, una antiga entrenadora de bàsquet que ha convertit la seva passió per l’esport en una empresa pròspera a Vic. Després de superar múltiples obstacles, avui dirigeix l’Espai Salut, un referent en fisioteràpia i entrenament personal a la comunitat.

Després d’anys dedicats al món de l’esport i una decepció en el seu camí acadèmic, l’Anna Farrés va decidir reinventar-se. Amb el suport del seu marit, va fundar l’Espai Salut, tot combinant el seu treball amb altres ocupacions per fer-ho viable econòmicament. Durant anys, va haver de combinar la seva tasca com a mestra d’educació física i la direcció tècnica d’un club de bàsquet local, tot mentre intentava fer créixer el seu centre.

Amb el pas del temps, l’Espai Salut va començar a guanyar reconeixement i clientela, però no sense sacrifici. L’Anna va renunciar a oportunitats en altres àmbits per centrar-se en el seu negoci i en el seu compromís amb el bàsquet, i fins i tot va arribar a formar part de projectes de renom com el Segle XXI i la Selecció Catalana. Malgrat afrontar reptes personals com la maternitat, va continuar impulsant l’Espai Salut i la seva passió pel bàsquet.

Avui, després de gairebé dues dècades, l’Espai Salut és un centre consolidat a Vic, on un equip de professionals ofereix serveis de primer nivell en fisioteràpia i entrenament personal. L’Anna ha demostrat que amb determinació i obertura a nous reptes, és possible transformar els somnis en èxits tangibles. La seva història és un testimoni de perseverança i inspiració per a tots aquells que busquen aconseguir els seus objectius.

A través de la seva experiència, l’Anna ens recorda la importància de no tancar-nos a les oportunitats i abraçar els reptes que la vida ens presenta. A l’Espai Salut, a més de prioritzar el benestar dels clients, tenen un fort compromís amb la formació i el suport als professionals emergents. Amb un esperit de col·laboració i dedicació, continuen creixent i deixant una empremta positiva a la comunitat.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website