Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

De ruta fins a la Guixa: La caminada de l’AFA

De ruta fins a la Guixa: La caminada de l’AFA

La caminada de l’AFA var fer ruta el 5 de novembre fins a la Guixa. L’AFA FEDAC Vic ha organitzat la segona edició d’aquesta caminada de l’AFA, que ha aplegat una cinquantena de persones, amb una ruta a peu fins a la Guixa.

La voluntat de l’AFA amb aquesta acció és prendre contacte amb les famílies a principi de curs i establir una comunicació directa amb les famílies, així com explicar el programa de l’AFA al llarg del curs. Les famílies i membres de la comunitat educativa que han assistit a la caminada, han fet el recorregut Vic-la Guixa, el qual forma part de l’anella verda de la ciutat.

Allà s’ha fet una breu explicació de la tasca de l’AFA i també s’ha recordat que l’AFA disposa d’un grup de famílies “amigues” que col·laboren puntualment amb les activitats de l’entitat, un suport que és molt necessari a l’hora de dur a terme iniciatives diverses i que està obert a totes les famílies de l’escola. 

L’AFA té la intenció de consolidar la caminada com a activitat d’inici de curs, perquè a més de ser una activitat saludable, posa en contacte a les famílies i serveix per consolidar la comunicació entre l’entitat i les inquietuds i preocupacions de les famílies.

ruta fins a la Guixa
CreaEscola Quality Certificate for Education Website