Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

Arriba el final de curs!

Arriba el final de curs!

Amb una barreja d’alegria i una mica de nostàlgia, arriba el final de curs. Aquest any ha estat especial, ple d’aprenentatges, reptes superats i moments inoblidables que volem compartir amb vosaltres.

Aquest curs, els nostres alumnes han demostrat una capacitat increïble d’adaptació i creixement. Des dels més petits d’I3, que han fet els seus primers passos a l’escola amb somriures tímids que han esdevingut rialles plenes de confiança, fins als més grans, que es preparen per seguir creixent i construint bases sòlides per afrontar les etapes. 

Les aules han estat plenes d’activitat, des de projectes interdisciplinaris fins a excursions educatives. Recordem amb especial estima els festivals de Nadal, les celebracions de l’escola i les tradicions que les fan especials, així com el dia del Pare Coll o la llegenda de Sant Jordi. Ha estat un curs ple de moments màgics on hem vist brillar els talents dels nostres nens i nenes.

No podem oblidar el suport incondicional de les famílies. La vostra col·laboració en activitats, la vostra comprensió i l’esperit de comunitat que heu demostrat han estat essencials. Sou una part fonamental d’aquesta gran família que és la nostra escola.

Arriba el final de curs i ara és el moment de descansar i gaudir de les merescudes vacances. És el moment de desconnectar, de passar temps amb la família i els amics, de gaudir de l’aire lliure i d’explorar noves aventures. Esperem que aquestes vacances siguin plenes de moments feliços, relaxants i memorables. 

Desitgem que el curs vinent ens porti nous reptes i èxits, i estem segurs que amb l’esforç i la dedicació de tots, continuarem creixent i aprenent junts. Gràcies per la vostra confiança i suport constant.

Ens veiem al setembre, amb les piles carregades i la il·lusió de començar un nou any ple de projectes i somnis per complir.

Bones vacances a tothom!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website