Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

A infantil treballem el projecte del cos humà!

A infantil treballem el projecte del cos humà!

Els nens i nenes d’infantil durant el segon trimestre treballem el projecte del cos humà.

És un projecte progressiu que s’inicia a I3 i es van ampliant els continguts a I4 i a I5 fins que es consoliden els objectius proposats.

Els objectius que ens plantegem aconseguir a través d’aquest projecte són els següents:

  • Adquirir consciència corporal.
  • Donar nom a totes les parts del cos. 
  • Conèixer com és el cos humà per dins.
  • Aprendre una mica algunes de les seves funcions.  
  • Descobrir els cinc sentits i relacionar-los amb la part del cos corresponent.  

És per això, que valorem molt positivament treballar el projecte del cos humà, ja que ens ajuda a aconseguir un conjunt d’objectius que ajuden en l’aprenentatge i desenvolupament personal de cada infant.

A través de l’experimentació, treball cooperatiu, treball individual, eines digitals, diferents tècniques plàstiques, entre d’altres, anem coneixent i aprofundint els diferents continguts relacionats amb el nostre cos.

Les famílies també col·laboren en aquest projecte, o bé venint a l’escola a explicar-nos la seva professió relacionada amb el cos humà; metges, fisioterapeutes, infermeres… o bé ens ajuden a buscar material pels seus fills (contes, dibuixos, informació, imatges…) els quals comparteixen aquesta informació a la resta de companys i companyes de l’aula. 

Com a recull final, els infants s’emporten un lapbook, el qual ens permet fer un feedback amb les famílies, on ells poden ser els protagonistes i explicar tot allò que han après del projecte.

És un projecte molt enriquidor, on de mica en mica, van evolucionant els infants de forma progressiva i acaben aprofundint i coneixent molt més sobre el cos humà.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website