Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

Trobades amb les famílies!

Trobades amb les famílies!

Les trobades amb les famílies són fonamentals per començar un nou curs, ja que ajuden a establir vincles entre l’escola i les famílies. Aquest setembre, a FEDAC Vic, hem dut a terme aquestes trobades, que considerem molt importants per presentar la nostra línia pedagògica.

Un dels principals objectius d’aquestes reunions és informar les famílies sobre la vida quotidiana dels seus fills a l’escola. Les rutines canvien a les diferents etapes, així que és essencial comunicar les noves assignatures, activitats complementàries, horaris, materials, sortides, normatives del centre i la comunicació amb els docents, entre altres aspectes. A més, busquem fomentar sinergies entre les famílies per crear un ambient de convivència positiu.

Aprofitem també per explicar la línia pedagògica que seguiran els alumnes, així com els projectes interdisciplinaris que es duran a terme. És important que les famílies coneguin els materials i plataformes digitals que utilitzem.

Una de les característiques destacades de les escoles FEDAC és l’oferta d’activitats complementàries. Son activitats on s’ofereix als alumnes oportunitats de desenvolupar habilitats més enllà de les que marca el currículum oficial. 

Valorem que aquestes reunions siguin experiències vivencials, on puguin conèixer de primera mà el dia a dia dels seus fills: dinàmiques, protocols, rutines, etc.  Per això, el format de la reunió es dissenya com un dia a l’escola dels alumnes, amb les diferents activitats que realitzem al llarg del curs. Això permet que les famílies puguin observar directament com els seus fills interactuen amb els companys i els mestres, així com les metodologies d’ensenyament que utilitzem. A més, aquestes reunions són una excel·lent oportunitat per fomentar la comunicació entre les famílies i el personal docent, creant un espai on es poden compartir inquietuds, suggeriments i experiències. 

Moltes gràcies a totes les famílies que heu format part d’aquestes trobades educatives. Entre tots ajudarem els infants a créixer millor!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website