Pare Coll, 15 - 08500 Vic

938 893 351

2a fase del FEM MATEMÀTIQUES a FEDAC Vic

2a fase del FEM MATEMÀTIQUES a FEDAC Vic

Aquest dissabte 20 d’abril es va celebrar a FEDAC Vic la 2a fase del FEM Matemàtiques juntament amb l’APaMMs (Associació de professors i Mestres de Matemàtiques).

Durant aquesta matinal vam obrir l’escola a tots els alumnes de 5è de primària fins a 4t d’ESO que van estar seleccionats a les seves escola per participar a la 2a fase. Hi va haver una bona representació d’escoles de diferents comarques, el Bages, Osona, Vallès oriental, Vallès occidental, Maresme…

La jornada celebrada a la nostra escola va consistir en una matinal de dissabte on l’alumnat de 5è de primària fins 4t de la ESO  va poder gaudir i divertir-se fent ús de les matemàtiques a cada nivell. Els participants van afrontar:

  • Un repte matemàtic individual a les aules on van haver de justificar les respostes als problemes matemàtics plantejats segons el seu nivell.
  • Una gimcana grupal amb alumnat de diferents escoles. Els alumnes de primària van realitzar la gimcana al pati de FEDAC Vic i els alumnes de secundària van anar al parc de l’Era d’en Sellés.

A més a més, van poder gaudir d’un esmorzar al pati, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Vic. I també, van participar una altra de les nostres escoles, @FEDACManresa.

Durant la jornada diferents professors van anar corregint les proves i donar puntuacions a les gimcanes per poder escollir els guanyadors que participaran en la pròxima fase. La cloenda es va celebrar al teatre de la nostra escola i mai havíem vist tan ple el teatre amb tots l’alumnat, educadors i famílies de la jornada. L’entrega de premis la van fer: La Marisa, representant de l’associació APaMMs, en Jordi Serra educador de la nostra escola i l’Elisabet Franquesa regidora d’educació de l’Ajuntament de Vic.

Com escola vam estar molt contents, ja que varis dels nostres alumnes van guanyar alguna la prova individual i altres la grupal. Concretament els cursos de 5è de primària, 3r i 4t d’ESO.

A més a més, també valorem molt positivament l’experiència d’obrir l’escola per un esdeveniment acadèmic durant el matí de dissabte i tota l’afluència de gent que va entrar a veure la jornada.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website